Claes's blog

Claes's blog

Lad os få gang i siden igen

NytPosted by Claes E. Jensen Mon, November 18, 2013 10:24:17
Puha, alt for længe siden jeg sidst har været i gang her på siden. Meget er sket siden. Min ellers så elskede DS3 er skiftet ud med en større og mere praktisk ny Kia Ceed, der omend et mere afdæmpet design byder på mere udstyr, bedre komfort og mere plads.

Jeg har fået hus i Sverige http://www.magnitorpet.dk hvor en stor del af min fritid bliver brugt.

Jeg fik her i efteråret 2013 ENDELIG taget mit jagttegn før de nye regler træder i kræft der gør en ellers svær praktisk prøve endnu svæere. Var på min første jagt 14-dage efter og fik en enkelt harre smiley desværre var der ikke så mange dyr den dag så det blev ikke til mere for mit vedkommende. Men her sidst i November skal jeg igen ud, så håber jeg på lidt flyvende vildt.

Så det jo snart vintertid igen, og det betyder jo sne og ski så langt øjet/økonomien rækker. glæder mig hvert år som et lille barn til at komme i gang.

I år har jeg også min præmiere som frivillig i Roskilde Skiklub https://www.facebook.com/RoskildeSkiklub hvor jeg både er med til at lave kunstsne, men også har fået den fornemme ærre at stå for deres facebook side samt hjælpe med PR. Det en ny verden jeg bevæger mig ind i, og der er meget der skal læres, men det giver en hel anden form for energi når det er frivilligt/praktisk arbejde man laver.

Der er udover Roskilde Skiklub også nogle andre frivillige småprojekter i gang, jeg endnu ikke kan afsløre offentlig, men håber jeg måske i det nye år kan løfte sløret for dem :).

  • Comments(1)//www.eiken.dk/#post21